top of page

De Ziener en Bloedlijn binnenkort opnieuw verkrijgbaar

De Ziener en Bloedlijn, het Gothic tweeluik waarmee K.R. Valgaeren meer dan tien geleden debuteerde, zijn al enkele jaren niet meer in de boekhandel te vinden. Lezers speuren tweedehands boekenmarkten af, richten zich tot deze website met de vraag of wij nog exemplaren hebben, en betalen soms veel geld voor een zeldzaam tweedehands exemplaar van de boeken.


Daar komt volgend jaar eindelijk verandering in. Uitgeverij Houtekiet brengt in het voorjaar 2022 een heel nieuwe editie van De Ziener uit. Deze duistere thriller, over de Ziener David Mayfair en de geheimen van een legendarisch Engels spookhuis, werd voor de gelegenheid voorzien van een nieuwe cover en een fris binnenwerk. Valgaeren heeft de tekst bovendien grondig herwerkt en voorzien van een uitgebreid nawoord. In 2012 won De Ziener de Schaduwprijs voor het beste spannende debuut van de Lage Landen.


In het najaar van 2022 brengt Houtekiet het vervolg Bloedlijn opnieuw uit. Ook voor deze Gothic Novel met David Mayfair werd een nieuwe cover en binnenwerk gemaakt. Valgaeren herwerkte eveneens de originele versie van het manuscript en voegde er enkele hoofdstukken aan toe.


Op die manier willen Houtekiet en Valgaeren tegemoet komen aan de vraag van vele lezers. Ook de liefhebbers die de boeken reeds hebben gelezen, krijgen zo opnieuw de kans om de verhalen van David Mayfair te herontdekken. Voor hen bieden de extra's vast en zeker een toegevoegde waarde.


Binnenkort volgt er meer informatie over deze publicaties.


Op nieuw werk van K.R. Valgaeren is het voorlopig nog even wachten tot 2023. Dan zal het eerste deel van een trilogie verschijnen die ondertussen wordt voorbereid.

Comments


bottom of page