top of page

Gratis luisterboek voor iedereen


Seance De Podcast

Schrijver Kevin Valgaeren leest zijn boek Seance voor

Naar aanleiding van de Coronacrisis en de daarmee gepaard gaande sociale distantiëring, werden er reeds verschillende initiatieven gelanceerd als wapen tegen de verveling. Ook auteur Kevin Valgaeren wil zijn steentje bijdragen en daarom heeft hij in samenwerking met Uitgeverij Lannoo een luisterboek gemaakt van zijn bovennatuurlijke thriller Seance uit 2016.


Het luisterboek wordt gratis aangeboden als podcast via www.krvalgaeren.com, Soundcloud, iTunes, Spotify en Stitcher. Vanaf maandag 30 maart wordt er iedere weekdag een nieuwe aflevering gepubliceerd. In elke episode zal een hoofdstuk worden voorgelezen. De podcast zal 24 afleveringen lopen.


Seance is een duistere thriller gebaseerd op historische feiten. Het verhaal speelt zich af in het Londen van de 19de eeuw. De stad is in de ban van het spiritualisme. Burgers van allerlei slag komen samen in donkere kamers waar een medium hen in contact brengt met de doden. Dr Francis Whitman, ooit een gevierd chemicus, wordt door een journalist gevraagd om een seance bij te wonen van het lokale fenomeen Elizabeth Archer. Zijn opdracht is om op wetenschappelijke wijze aan te tonen dat dit spirituele medium een oplichtster is. Wanneer Dr Whitman de aanvankelijk eenvoudige opdracht aanneemt, gebeuren er echter vreemde dingen. Niets is wat het lijkt, vooral wanneer er een dodelijk slachtoffer valt.


Als voorsmaakje is de eerste aflevering reeds hier te beluisteren.

Comments


bottom of page