top of page

Nieuwe editie van De Ziener verschijnt in maart

Jaren hebben lezers erop moeten wachten, maar in maart 2022 is het eindelijk zo ver. Dan publiceert Houtekiet een geheel bewerkte uitgave van De Ziener. Voor de gelegenheid schreef K.R. Valgaeren een uitgebreid nawoord bij deze nieuwe editie.Inmiddels is het tien jaar geleden dat Valgaerens debuut, waarmee hij in 2012 de Schaduwprijs won, het daglicht zag en sindsdien is er een steeds groter wordende groep van lezers die tevergeefs een exemplaar probeerden te bemachtigen, terwijl het boek al geruime tijd was uitverkocht. Daar komt weldra verandering in.


David Mayfair is geen gewone jongeman: hij kan voorbij het leven kijken en de dood observeren. Na het overlijden van zijn ouders wordt hij geadopteerd door zijn Britse oom, Dorian Walpole, die hem in Londen opleidt tot een Ziener.

Wanneer in Borley, een klein dorp in het zuidoosten van Engeland, twee tienermeisjes op gruwelijke wijze worden vermoord, wordt de Ziener door de politie ingeschakeld om het onderzoek mee te voeren. Maar Borley heeft een duister geheim dat zich niet zomaar wil prijsgeven, zeker wanneer blijkt dat de aanwezigheid van David Mayfair geen toeval is…

De Ziener is een ijzingwekkend thriller die gebaseerd werd op historische feiten. Valgaeren neemt in deze Gothic Novel de lezer mee van België naar Engeland om een eeuwenoud mysterie te ontrafelen.

De Ziener van K.R. Valgaeren verscheen voor het eerst in 2011 en was een instant succes. Een jaar later won het boek de Schaduwprijs voor het beste spannende debuut in de Nederlandse taal.

In het najaar van 2022 verschijnt eveneens een geheel nieuwe editie van Bloedlijn: het vervolg op De Ziener.


U kan via deze link nu al vooruitbestelling plaatsen in de webshop van krvalgaeren.com. Dan krijgt u op het moment van verschijnen een gesigneerd exemplaar van De Ziener opgestuurd.コメント


bottom of page