top of page

Valgaeren schrijft kortverhaal voor De Boekenjagers

Sinds zijn ontstaan in 2016 is de Facebook groep De Boekenjagers uitgegroeid tot de grootste boekengroep van België. Het concept is verfrissend: boeken worden doorheen het land verstopt zodat ze kunnen gevonden worden door andere jagers of toevallige passanten.


Naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van de groep met ondertussen meer dan 70.000 leden haalt oprichter Veerle Nijs mooie, ontroerende en grappige herinneringen op. Daarnaast leveren talrijke auteurs en illustrators een bijdrage aan een verzameling van kortverhalen, poëzie, cartoons en tekeningen uit erg uiteenlopende genres: spannende verhalen, romantische, young adult, kinderverhalen, cursiefjes, et cetera.Veel fantasie en daarnaast hartverwarmende getuigenissen, grappige anekdotes, verbazingwekkende wist-je-datjes en een zelftest voor wie zichzelf van een boekenjagenverslaving verdenkt. Een waar feest voor elke boekenliefhebber. Wie nog geen boekenjager was, zal het na dit boek absoluut willen worden!


'Het laatste boek', zo heet het Gothic kortverhaal dat K.R. Valgaeren schreef voor het verjaardagsboek van De Boekenjagers. Andere bijdragen zijn er ondermeer van Lize Spit, Toon Tellegen, Diane Broeckhoven, Nico De Braeckeleer, Sandra J. Paul, Bart Debbaut, Stijn De Paepe, Christophe Vekeman, Herr Seele en Lectrr.


Vanaf 10 april kan u het boek vooruitbestellen via de website van De Boekenjagers aan de voordelige prijs van € 20. Vanaf 27 augustus is het boek ook in beperkte oplage beschikbaar in Standaard Boekhandel. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar De Luisterpuntbibliotheek, Het Lezerscollectief en De Boekenkaravaan. De Luisterpuntbibliotheek maakt ook een audioversie van het boek beschikbaar, waarvoor Valgaeren zijn verhaal persoonlijk insprak.


U kan het boek nu bestellen via http://boeken-jagers.be/boek/

Commenti


bottom of page